
Trending
Užite si teplý, nutrične vyvážený kurací vývar s celestínskymi rezancami z Prodietix bylinkovej omelety. Je to ideálna voľba pre chladné jesenné večery, kedy potrebujete niečo na zahriatie a doplnenie energie.
Čo budeme potrebovať:
Ako na to:
1. Do hrnca nalejte optimálne množstvo osolenej vody vzhľadom na to, koľko máte kostí. Varte podľa svojho uváženia, minimálne však aspoň 2 hodiny na strednom plameni.
2. Po uvarení vývar zlejete cez sitko a pridajte do scedeného vývaru očistenú a nadrobno nakrájanú zeleninu, ktorú ešte krátko povarte.
3. Medzičasom si pripravte bylinkovú omeletu.
4.Na panvici rozohrejte olej a pripravte na omeletu. Do šejkra pridajte vodu, omeletu a jedno celé vajíčko. Dôkladne premiešajte, zmes vylejte na panvicu a upečenú omeletu po chvíli otočte. Opekajte aj z druhej strany.
5. Hotovú omeletu odložte na dosku na chvíľku odpočinúť. Následne ju nakrájajte na širšie rezance.
6. Vývar nalejte do hlbokého taniera alebo do misky a vložte celestínske rezance. Posypte nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou. Dochuťte prípadne soľou a čiernym korením. Podávajte za horúca.
Hotový vývar rozdeľte na cca 3 dcl porcie. Toto množstvo vystačí na jednu porciu. Ak vám zostane čistý vývar, neváhajte ho využiť na prípravu ktorejkoľvek Prodietix polievky. Takto môžete osviežiť chuť každej inej polievky. Dobrú chuť.
ZDROJ: Monika Mičúchová
Niekedy sa môže zdať, že byť bohatý alebo chudobný je otázka komunity, do ktorej sa človek narodí. Z času na čas upútajú pozornosť príbehy takmer zázračného
Užite si teplý, nutrične vyvážený kurací vývar s celestínskymi rezancami z Prodietix bylinkovej omelety. Je to ideálna voľba pre chladné jesenné večery, kedy potrebujete niečo
Vianočné sviatky, čas pokoja a radosti, ktorý sa však občas premení na obdobie nedorozumení a rodinných hádok. Očakávania, ktoré nie sú vypovedané či rozdielne predstavy
Zvykla som o sebe hovoriť, že som večný študent. Do dnešného dňa to používam, hoci som mala obdobia, kedy som sa vzdelávaniu až tak aktívne