Milujete grilovanie? Vyskúšajte nové recepty

 Milujete grilovanie? Vyskúšajte nové recepty

Grilovanie © 2021 Pepper Field

Máme za sebou dve tretiny leta. Keď nám počasie pripraví teplé babie leto, grilovaciu sezónu opäť natiahneme až do októbra. Niekedy ale opakujeme až pričasto rovnaké recepty, až sa stratí čaro rozličných chutí a nápadov, ako spraviť grilovanie trochu inak. Grilovacia párty je pritom pre väčšinu jedným z najlepších spôsobov ako tráviť leto.  Ako si ju ozvláštniť sa môžete inšpirovať v kuchyni michelinského šéfkuchára Mattea De Carli a pripraviť si jedlo, ktoré bude gurmánskym zážitkom. 

10 týždňov, 10 inšpirácii

Celé leto pripravuje michelinský šéfkuchár Matteo spolu so známymi českými šéfkuchármi a Kampotským korením rôzne grilovacie témy, vďaka ktorým si pripravite jedlo ako z michelinskej reštaurácie aj doma na záhrade. V tomto projekte budú pokračovať až do septembra.

Ak náhodou neviete kto je Matteo De Carli, tak je to michelinský šéfkuchar, ktorý s obrovskou láskou a pokorou k surovinám varí jeden deň pre svetové celebrity, druhý deň rozlieva s úsmevom na pražskom Manifeste prosecco a vo svojom Ryba je ryba podáva čerstvé ústrice. Tretí deň ho nájdete so svojou rodinou v jeho luxusnej talianskej rodinnej reštauráci Casa De Carli a ešte v ten istý večer to s vámi rozbali pri grile.

Čo vás toto leto čaka pri grile s .pepper..field? 

10 moderných grilovacích tém a inšpirácii – od výberu ingrediencii, receptov, párovania s Kampostkým korením, voľby doplnkov na gril až po samotné postupy. Najlepší českí šéfkuchári vás prevedú od Ázie po českú klasiku, od morských plodov po divinu, od steakov na otvorenom ohni po kokosom prevoňané veggie recepty. 

Okrem tipov a trikov sa vám predstavia pri každej téme aj novinky zo sveta korenia a delikates, ktoré pri grilovani nesmú chýbať. Pozor, o predstavené novinky budete môcť súťažiť po každom predstavení témy na Facebook Pepper Field CZ/SK. Inšpirácie nájdete na webe www.kampotskekorenie.sk a tiež Instagrame @pepper.field_czsk

Ak ste teda fanúšikom grilovania a kvalitnej gastronómie, nechajte sa inšpirovať. Dobrú chuť!

ZDROJ: Martina Kosturková, Divino